Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Óriási videó tartalom tagjainknak

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Felkerült az „Előadás videók” oldalunkra az elmúlt évben betegfórumainkon elhangzott előadások videófelvétele. Azon Tagjaink, akik nem tudtak eljönni betegfórumunkra, megtekinthetik a TAG KAPU oldalra történő bejelentkezést követően.

Új szolgáltatásunk, hogy a videókat feltöltöttük FACEBOOK KAPU oldalunkra is, most már itt is (zárt rendszerben) megtekinthető az összes videó.
Úgy gondoljuk, hogy nincs másik olyan betegszervezet Magyarországon, ahol a tagok ilyen óriás mértékű videó tartalomhoz tudnak hozzáférni. Jelenleg 72 db videó van fent összesen 2610 perc „terjedelemeben”, ezek zöme a lupusszal kapcsolatos orvosi előadás kiváló előadóktól. Az egyedülálló tartalom mennyiségét jól jelzi, ha egyszerre szeretne valaki hozzáfogni a videók megnézéséhez, az közel két teljes napig tartana.
„Előadás videók” és „Facebook kapu” oldalunkra CSAK ÉS KIZÁRÓLAG érvényes tagsággal rendelkező TAGJAINK számára biztosítunk hozzáférést.

Aki szeretne az egyesület tagja lenni, itt tud jelentkezni. A tagbelépést és a tagdíj beérkezését követően aktiváljuk a hozzáférést.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató