Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Gyászhír

„Nemes, szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek.
Csupán tiszta szív és sok-sok szeretetet.”
(Pázmány Péter)

Megtört szívvel értesítjük mindazokat, akik ismerték és szerették, hogy DR. KNOLL KATALIN főorvos 2009. február 17-én (kedden), életének 62. évében váratlanul eltávozott közülünk. Utolsó útjára 2009. március 6-án (pénteken) 11:15-kor kísérjük a Farkasréti temető (Bp. XII., Németvölgyi út 99.) Makovecz terméből. Lelki üdvéért az engesztelő szentmiseáldozatot a temetés után 12:15-kor a Mindenszentek templomában (Hegyalja u. 139., a temető bejáratával szemben) mutattatjuk be.

A gyászoló család.
(Levélcím: Hári Dániel, 2600 Vác, Damjanich u. 1.)

Dr. Knoll Katalin (SLE-s betegtársunk) halálának híre megrendített bennünket. Katalin hívta életre telefonos lelki-segély szolgálatunkat. Készült a május 10-i Lupus Day napra, szeretett volna előadást is tartani. Prezentációja anyagát elküldte, melyet weblapunkon megjelentetünk. A Pillangó magazinba is elküldte írását, mely a cigarettáról való leszokásról szól. (Ha családja hozzájárul, magazinunkba közölni fogjuk az írást.)
Rengeteg ötlete volt, egyesületünknek és a magyar autoimmun betegeknek nagy szüksége lett volna munkájára! Írta legutóbbi levelében, hogy fél, hogy a „függöny legördül végleg”. Nem vettem komolyan, annyi életerőt láttam benne…
Katalin, nyugodjon békében!

Purgel Zoltán
elnök

Weboldalunkról letölthető Dr. Knoll Katalin tervezett előadásának prezentációja,
valamint egy diabemutató, melyet egyesületünknek küldött el,
azt kérve, hogy jelentessük meg weblapunkon, Schopper Gabriella emlékére.

SLE Bőrtünetem története
  Dr. Knoll Katalin főorvos

Szeretet – Schopper Gabriella emlékére
  Dr. Knoll Katalin főorvos

 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató