Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Meghívó közgyűlésre: 2020. május 9.

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Ezúton értesítem, hogy Alapszabályunk szerint Közgyűlést hívok össze, melyet 2020. május 9-én (szombaton) 15.30 órai kezdettel tartunk Budapesten a Váci út 73/A. sz. alatt, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (korábbi nevén: Országos Egészségbiztosítási Pénztár) székházának előadótermében.
Amennyiben nincs jelen a meghívott Magyar Lupus Egyesület aktív tagjainak 50%-a plusz egy fő, akkor ugyanezen a helyszínen és napon 16.00 órakor ismételten összehívom a Közgyűlést, amely ugyanazon napirendi pontokkal a megjelentek létszámától függetlenül szavazó és határozatképes lesz.

A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:

  • 1. Szakmai és pénzügyi beszámoló az Egyesület 2019. évi gazdálkodásáról és közhasznú tevékenységéről, a 2019. évi közhasznúsági melléklet elfogadása.
  • 2. Kötetlen beszélgetés az Egyesület 2020. évi terveiről, önkéntességről, egyebekről.

Kérjük, hogy akinek számít civil szervezetünk jövője, vegyen részt Közgyűlésünkön. Aktív I. és Aktív II. tagjaink megjelenésére feltétlen számítunk!
A Közgyűlés nyilvános, azon bárki részt vehet, de szavazni csak érvényes tagsággal rendelkező Aktív I. és Aktív II. tagjaink tudnak.
A Közgyűlés várhatóan 30 perc idejű lesz.
Szerény vendéglátásról (frissítő, szendvics) gondoskodunk.

Budapest, 2020. január 29.

Tisztelettel: Purgel Zoltán
ügyvezető

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató