Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Megújul weboldalunk

Elkezdődött weboldalunk „ráncfelvarrása” és modernizálása. Kis mértékben változott a megjelenés, áttekinthetőbb lett az oldal, és már mobil eszközön is könnyen böngészhetjük a portált.

Bővültek az archív hírek és írások, optimalizáltuk az előadás videókat, jelenleg 81 előadás videója van fent 2969 perc terjedelemben. Az egyedülálló tartalom mennyiségét jól jelzi, ha egyszerre szeretne valaki hozzáfogni a videók megnézéséhez, az több mint két teljes napig tartana. Az előadás videókat tagjaink tudják megtekinteni bejelentkezést követően. Elkészült az angol nyelvű bemutatkozó oldalunk is.

Magyarországon a mi betegszervezetünk volt az első, aki online tagbelépési lehetőséget működtet bankkártyás tagdíjfizetéssel. Tagnyilvántartó rendszerünkön újítottunk, automatizálva lettek a folyamatok és a kisebb hibákat is kijavítottuk.

De vannak még teendők a weblappal, tervezzük a Társalgó rovat újra indítását is. Két évvel ezelőtt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatalnál feljelentette egyesületünket egyik „báránybőrbe bújt farkas” tagunk, ezért az adatvédelmi hiányosságok miatt eljárást indított ellenünk a hatóság. A NAIH kérésére elkészítettük az adatvédelmi szabályzatunkat, melyet megjelentettünk weblapunkon. Folyamatban van a NAIH adatkezelési azonosítószám igénylése is. Amint megkapjuk, indítjuk a Társalgót, s ezzel az adatvédelmi törvényeknek is maximálisan megfelelünk, úgy gondoljuk, hogy egyedüli civil szervezetként Magyarországon.

Tehát a fejlesztések nem álltak meg, látogassák portálunkat és Facebook oldalunkat. Honlapunk a következő címen érthetők el ugyanazzal a tartalommal: www.lupusz.hu www.lupuszbetegseg.hu www.lupusbetegseg.hu www.magyarlupusegyesulet.hu  www.autoimmun.hu  www.hungarianlupusgroup.org. Facebook oldalunk: www.facebook.com/lupuszegyesulet, Youtube csatornánk: www.youtube.com/user/LupusHungary.

 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató